L’Escola Montcau – La Mola estrena web

Dimarts, 23 de novembre de 2021 a les 19:15

El nou domini és montcaulamola.com

L’Escola Montcau – La Mola acaba de llençar una nova pàgina web accessible des del domini montcaulamola.com: un espai renovat amb una nova imatge amb tota la informació actualitzada de l'escola i disponible en qualsevol dispositiu.

Els seus responsables apunten que es pot consultar tota la informació del centre de forma més visual i pràctica: “Des del projecte educatiu fins a informació pràctica del dia a dia (útil per les famílies) passant per un apartat de noticies on llegir en profunditat els projectes i activitats que es porten a terme amb l’alumnat de les diferents etapes”, segons comenten.

Dins de la pàgina web hi ha un apartat especial i diferenciat on es pot consultar tot el projecte educatiu i els trets diferenciadors i característics que fan de la llar d’infants Els Pinetons, una escola bressol de referència.

El canvi ha suposat també canviar tots els emails corporatius de l’equip que forma part de l’Escola Montcau – La Mola i Els Pinetons passant de @montcau.net a @montcaulamola.com per mostrar una imatge corporativa unificada.

Des de l’escola s’espera que la nova plataforma web agradi i que sigui còmode de consultar, llegir i remenar.

Darrera actualització: 23.11.2021 | 13:27