L’Hotel s’obre per a assajos musicals

Diumenge, 7 de gener de 2024

La idea és que hi toquin grups juvenils

Amb la idea de dinamitzar l’espai, la Regidoria de Joventut destinarà l’espai de l’Hotel a grups i bandes de música formades per joves que hi vulguin assajar. Totes aquelles persones que tinguin interès en disposar de l’espai per a assajos, de dilluns a dijous, poden contactar amb l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) per correu (oac@matadepera.cat) o per telèfon (93 787 02 00), i des de la regidoria els informaran dels horaris disponibles.

La regidora de Joventut, Estel Riera, ha explicat que “la idea és dinamitzar l’espai de l’Hotel i donar facilitats als joves que tinguin un grup de música perquè puguin assajar al poble”. L’Ajuntament planteja aquesta iniciativa amb la intenció que també hi puguin oferir concerts mensuals.

Concert del grup local Orella d’Ós

El grup matadeperenc “Orella d’Ós” va ser el primer a estrenar l’espai de l’Hotel, amb la nova proposta de concerts que planteja la Regidoria de Joventut. La formació local havia de tocar per la Festa Major, però el concert es va suspendre per l’amenaça de pluja. El 15 de desembre, finalment, els “Orella d’Ós” van poder oferir el seu espectacle a l’espai de l’Hotel, on van presentar els temes del seu darrer disc.

A la imatge, un moment de l’actuació de la formació local (Foto: Miquel Badia).

Darrera actualització: 28.12.2023 | 13:28