Mamis i Papis del M88H, a la final de Catalunya

Dissabte, 13 de maig de 2023 a les 12:15

Els dos partits es disputaran aquest cap de setmana.

Els equips sèniors de Mamis 7x7 i Papis del Matadepera 88 Hoquei juguen aquest cap de setmana les finals del Campionat de Catalunya de les seves respectives categories. Les Mamis juguen a casa contra el Sitges aquest dissabte 13 a les 6 de la tarda i els Papis visitaran les Pedritxes per jugar contra el CD Terrassa el diumenge 14 a les 10 del matí.

L'equip femení visitava fa setmanes el camp de la Via Fèrria de Castelldefels per enfrontar-se al segon classificat de la lliga. Les del Baix Llobregat havien quedat segones amb 31 punts, cinc més que l'equip local. En un partit molt disputat, les Mamis de Matadepera van anar sempre per davant en el marcador, i van acabar derrotant el Castelldefels per 3 gols a 2.

El primer de la lliga regular, l'AD Rimas, va caure de forma sorprenent per 4 gols a 1 davant el Sitges. Amb aquest resultat, la final quedava decidida: M88H contra Sitges. Tercer juga contra el quart de la competició regular al Municipal de Matadepera aquest dissabte a les 18 h de la tarda.

Els Papis del M88H per altra banda, han quedat segons a la lliga amb 26 punts, un menys que els primers i un més que el tercer. El camp Municipal de Matadepera va veure com dissabte 6 a la tarda els jugadors de Matadepera no passaven de l'empat a 2 en la semifinal contra el Pedralbes Rosso, tercer de la lliga. L'equip barceloní es va avançar en el segon quart, però el Matadepera va igualar a l'últim. El Pedralbes es va tornar a posar per davant. Els locals van continuar atacant i va empatar a un minut del final. En els shoot-outs els del poble van guanyar 3 a 2 i es van classificar per la final. L'altre semifinal la van jugar l'equip de les Pedritxes i l'Iluro. El CD Terrassa va passar a la final guanyant 1 a 0. Així Les Pedritxes acolliran el partit per decidir el Campió de Catalunya aquest diumenge a les 10 del matí.

A les imatges, els dos equips (Fotos: M88H).

Darrera actualització: 12.05.2023 | 10:47