Marcel·lí Bosch, alcaldable de Junts x Matadepera

Dijous, 12 de gener de 2023 a les 08:50

La número 2 serà Núria Garcia.

Junts x Matadepera va anunciar a última hora d'aquest dimecres els caps de llista a les eleccions municipals que tindran lloc el proper diumenge 28 de maig. La candidatura presentada aquest passat dilluns per l’actual primer tinent d’alcalde, portaveu de la formació, i regidor Marcel·lí Bosch, i la quarta tinent d’alcalde i regidora Núria Garcia, en presència del president comarcal de la formació Marc Gijón, va rebre l’aval dels militants matadeperencs que el van ratificar en una votació telemàtica que va tenir lloc durant dos dies: aquest dimarts i dimecres. 

En declaracions recollides per Matadepera.cat, Bosch ha manifestat que “cal treballar amb un model de governança que escolti la gent i que faci que la relació entre administració i ciutadania sigui molt més propera”, mentre que Garcia ha declarat que els Ajuntaments “són el primer nivell des del que s’ha de treballar per una Catalunya independent, i aquesta candidatura fa més forta la formació i aglutina diferents sensibilitats”.

Marcel·lí Bosch (Matadepera, 1973) és graduat amb el Premi extraordinari de titulació en Prevenció i Seguretat Integral per la l’Escola Universitària de Prevenció i Seguretat Integral (UAB). Des de l’any passat és professor col·laborador de l’assignatura “Models Integrats de Gestió: Seguretat” del Grau de Prevenció i Seguretat Integral. És el President de l'Àmbit Sectorial de Seguretat i Defensa a Junts x Catalunya,i des del 2006 treballa com a bomber de l’SPEIS de l’Ajuntament de Barcelona.

Per altra banda, Núria Garcia (Terrassa, 1963) és diplomada en Traducció i Interpretació (UAB), representant electa de l’Assemblea del Consell per la República, va ser coordinadora de l’Assemblea Nacional Catalana a Matadepera, consellera nacional de Junts x Catalunya i membre de la Sectorial de Cultura. Actualment compagina la tasca política amb l’empresa familiar.

Tant per Bosch com per Garcia seran el seu tercer mandat si surten escollits. Bosch és actualment Regidor de Seguretat i Protecció Civil, Medi Ambient i Activitats, i Garcia ho és de Cultura, Promoció econòmica, Ocupació, Turisme, Solidaritat i Teixit Associatiu.

Aquesta és la segona candidatura que es presenta a les municipals d'aquest 2023. El mes de març de l'any passat ERC va presentar l'actual regidora Anna Piñol com a cap de llista.

A la dreta, Marcel·lí Bosch i Núria Garcia.

Darrera actualització: 12.01.2023 | 11:03