Matadepera a la Jornada Mundial del Jovent

Dimecres, 23 d'agost de 2023 a les 14:15

Hi van participar 60 joves de la parròquia.

A través de la Parròquia de Sant Joan, una seixantena de joves de Matadepera van participar a la Jornada Mundial de la Joventut, una trobada que reuneix milers de persones d’arreu del món i que presideix el Papa. Des del passat 3 i fins al 7 d’agost va tenir lloc la convocada aquest any a Lisboa, reunint prop d’un milió de persones. Des de la Diòcesi de Terrassa hi van participar en total un miler de joves.

El viatge dels joves de la parròquia va començar el 30 de juliol i es va allargar fins al mateix dia 7 d’agost, i en ell, es va poder participar de les diferents activitats organitzades per la Delegació de Joventut del Bisbat de Terrassa i per l'organització de la Trobada: “ha estat una gran oportunitat per conèixer joves de tot el món, de la nostra diòcesi, i en especial per enfortir la relació dels joves de la Parròquia de Matadepera obrint el nostre estimat poble al món”, han manifestat fonts de l’organització.

La mateixa parròquia convida als infants, adolescents, joves, i famílies a descobrir totes les activitats que es duen a terme en la Parròquia Sant Joan. “Com bé va deixar clar el Sant Pare: ‘A l’Església, hi ha espai per a tothom. A l’Església ningú sobra’”, conclouen. Per a més informació, @jovesstjoan, @esplaisantjoan, i al mateix rector, Guillem López (660 84 72 13).

A les imatges, dos moments de la trobada mundial celebrada a Lisboa amb els joves de Matadepera (Fotos: Parròquia de Sant Joan)

Darrera actualització: 21.08.2023 | 13:59

Imatges