Matadepera celebra el reciclatge

Dimarts, 9 de maig de 2023 a les 19:00

La Plaça del Casal va acollir dissabte diverses activitats.

Un any més, el que fa divuit, les Regidories d’Obres, Serveis i Medi Ambient han organitzat una nova Festa del Reciclatge per commemorar el dia en què es va posar en marxa la recollida selectiva d’escombraries (el 5 de maig de 2005) que ha fet de Matadepera el municipi que més recicla d’arreu del país.

En aquesta ocasió, la festa va tenir lloc el passats dissabte a la Plaça del Casal de Cultura, a partir de les 11 del matí i fins a les 2 de la tarda. Paradetes informatives, entre les quals hi havia un punt informatiu sobre el compostatge, un joc del reciclatge, una  xerrada de “Viu el Parc”, exposicions sobre el residu tèxtil i diversos tallers, i un concert de la Banda de Matadepera que van acabar amb un aperitiu seran els eixos centrals d’aquesta edició on tothom hi és convidat.

La Festa del Reciclatge coincideix amb d'altres iniciatives que han tingut lloc aquests dies: la desena edició del "Let's Clean Up, Europe", una nova campanya de recollida de roba (fins a finals de mes), i la setmana del compostatge, al Casal de Cultura.  

A les imatges, diversos moments de la festa d’aquest dissabte (Foto: Miquel Badia).

Darrera actualització: 09.05.2023 | 08:30