Matadepera contra el coronavirus. Dia 10

Diumenge, 22 de març de 2020 a les 06:55

Algunes propostes (més) per passar els caps de setmana.

Des que va iniciar-se el confinament, i especialment, aquests darrers dies, on les mesures s’han endurit, han sorgit moltes propostes per mirar d’alleugerir les hores passades a casa, i més en cap de setmana.

Matadepera TV proposa un seguit de vídeos realitzats a aquets darrers mesos, on hi ha alguns dels actes més rellevants que s’han organitzat al poble: des de l’acte dels 20 anys d’AIUMA que va comptar amb la cúpula directiva del programa FAQS de TV3 fins a la conferència per part del musicòleg Joan Vives de les obres que serien interpretades al Pòdium del 2019, passant per una xerrada del fotoperiodista Jordi Borràs o la conferència sobre bruixes i bruixots organitzada per dama Matadepera.

Podeu trobar un recull d’aquests vídeos a la part dreta d’aquesta pàgina. I naturalment, un històric de tots els vídeos al canal de Matadepera TV:

Un canal de Youtube per aprendre anglès

Una altra proposta, en aquest cas, particular, és “Becca’s English”, que ens arriba d’una familia matadeperenca, la Becca, una professora d’anglès, i en Xavi, un formador de creixement personal, que han creat un canal de Youtube amb la finalitat d’ensenyar de manera lúdica i pels més petits, l’idioma anglès. Pensat per a infants de 0 a 8 anys, tot i que ampliable a més grans, l’objectiu dels seus creadors és anar penjant tres vídeos nous cada dia.

Trobareu també l’enllaç a la dreta d’aquesta pàgina.

 

Darrera actualització: 20.03.2020 | 17:16