Matadepera contra el coronavirus. Dia 11

Dilluns, 23 de març de 2020 a les 06:40

Malgrat el confinament, els comerços estan oberts o serveixen a domicili

Matadepera entra aquest dilluns en la seva segona setmana completa de confinament i amb l’anunci, encara no oficial, que l’estat d’alarma s’allargarà un parell de setmanes més, fins l’11 d’abril, tal i com va anunciar aquest diumenge el President Sánchez.  

Malgrat les rígides normes per sortir del domicili, els establiments comercials del poble no dedicats a l’alimentació o la farmàcia també ofereixen serveis a domicili.

En declaracions a Matadepera.cat, el president de Matadepera Comerç, Jorge Fernández, ha manifestat que “amb aquesta setmana de confinament, les coses han anat canviant dia a dia, hora a hora, gairebé. Al principi, pensàvem que el tancar era el pitjor que ens podia passar i que estàvem sentenciats. Però cada vegada es veu més clar que per tirar endavant hem de fer un confinament total. De fet, molts comerços que podien obrir han decidit tancar i d'altres han reduït l'horari d'atenció al públic”.

Malgrat aquest panorama tan poc engrescador, “cal tirar endavant”, apunta Fernàndez. “Intentem donar servei als nostres clients amb diferents iniciatives, com portar comandes a domicili, prendre comandes per Whatsapp i molta comunicació per telèfon i xarxes socials. D'aquesta manera, es cuiden ells, ens cuidem nosaltres i cuidem als nostres”.

En aquesta mateixa pàgina, a la dreta, trobareu una relació de tots els comerços de Matadepera, ordenats alfabèticament i el servei que ofereixen actualizat a aquest passat divendres. Hem intentat contactar amb tots ells, i qualsevol esmena que hi pugui haver al text es pot fer arribar per correu a matadepera@matadepera.cat, on s’intentarà corregir immeditament.

Qüestionari de restriccions

Per altra banda, Protecció Civil va difondre aquest diumenge al vespre un nou comunicat de restriccions per ajudar a combatre el coronavirus, i que s’afegeix als quatre anteriors que encara continuen en vigor: un seguit d’indicacions a tenir en compte per evitar el contagi que us podeu descarregar a l’arxiu que trobareu a la dreta d’aquesta pàgina. 

Darrera actualització: 23.03.2020 | 07:18