Matadepera contra el coronavirus. Dia 64

Divendres, 15 de maig de 2020 a les 06:40

Nova actualització dels serveis que ofereixen els comerços del poble.

D’entre les mesures que ha imposat el confinament, del que es compleixen ara dos mesos, la que fa referència als establiments comercials ha estat una de les més contundents. La mobilitat dins el municipi s’ha reduït durant setmanes a l’adquisició d’aliments, productes farmacèutics de primera necessitat, i gestions (imprescindibles) a entitats financeres i assegurances. Però també hi ha hagut la possibilitat del servei a domicili de determinats productes i serveis.

La situació ha canviat a principis d’aquest mes, quan s’ha iniciat la desescalada i les mesures relatives als establiments comercials s’han relaxat una mica. Ara, totes les botigues i locals de serveis que havien estat tancats al públic fins ara ja han pogut obrir, amb excepcions com el sector de la restauració, on només s’accepten comandes per anar a recollir.

Naturalment, cal mantenir les distàncies de seguretat dins la botiga, i és recomana l’ús de mascaretes, entre d’altres mesures.

Com ja s’ha anat publicant, en aquesta mateixa pàgina, i des del passat 23 de març estan publicats al banner “El dia a dia del coronavirus a Matadepera”, que trobareu a la part superior, una relació de tots els establiments comercials de Matadepera i els serveis que ofereixen. Aquesta setmana es produeixen canvis en alguns d’ells.  Qualsevol esmena que hi pugui haver al text es pot fer arribar per correu a matadepera@matadepera.cat, on s’intentarà corregir immeditament.

També trobareu un document elaborat per Protecció Civil amb preguntes i respostes sobre el comerç minorista.

A la dreta, interior d'un comerç de Matadepera, aquest passat dimecres. 

Darrera actualització: 20.05.2020 | 10:19