Matadepera contra el coronavirus. Dia 65

Dissabte, 16 de maig de 2020 a les 06:55

Campanya d’Aigues de Matadepera al #JoEmCorono 

Aigües de Matadepera s’ha afegit també a la campanya #JoEmCorono, que recull fons per a la lluita contra el coronavirus. I ho fa comprometent-se a donar 1 €uro per cada client que es passi a la factura digital. En l’actualitat, tan sols un 19,6% dels usuaris del servei d’aigua de Matadepera disposen d’aquesta modalitat de factura, més sostenible que en paper, i també més ràpida i segura. Amb aquesta iniciativa, a més de contribuir en la lluita contra la pandèmia, també es pretén promoure hàbits sostenibles en la reducció de consum de tinta i de paper.

Amb aquesta campanya, que es preveu mantenir al llarg de tot l’any, Aigües de Matadepera  vol animar als usuaris del municipi a fer el pas a la correspondència digital, un canvi que es pot realitzar sense cap cost a través del web www.aiguesdematadepera.cat, o be trucant al núm. telèfon 93 545 66 99 de 9 h a 14 h de dilluns a divendres laborables.

La iniciativa #JoEMCorono està encapçalada per l’equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, i té per objectiu recaptar fons per a la recerca contra el coronavirus. Aquest equip ha començat un assaig clínic pioner, el primer aprovat per l’Agència Espanyola del Medicament, amb l’objectiu de definir quins fàrmacs serviran per tractar de manera immediata als infectats i prevenir el contagi en els seus contactes. A través d’un altre projecte, també es treballa en una vacuna contra el virus.

Darrera actualització: 15.05.2020 | 11:26