Matadepera contra el coronavirus. Dia 67

Dilluns, 18 de maig de 2020 a les 08:05

Entrem a la “fase 0 avançada” del procés de desconfinament

Matadepera, com la resta de regions sanitàries de Barcelona Ciutat, Barcelona àmbit metropolità nord i Barcelona àmbit Metropolità sud (tret de les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf) ha entrat a la mitjanit d’aquest dilluns 18 de maig a la Fase 0 Avançada del procés de desconfinament.

El més destacat d’aquesta nova fase al poble és que, pel que fa als establiments comercials, no cal cita prèvia, tot i que es manté l’aforament del 30%. L’assistència als llocs de culte es permet amb 1/3 del seu aforament mantenint les distàncies.

Per altra banda, continua la prohibició de la mobilitat general fora del municipi (incloent si és dins la mateixa regió sanitària), així com l’obertura de terrasses i de locals d’actes culturals, tot i que en bars i restaurants es permet el menjar per emportar. No podem encara anar a visitar familiars ni fer trobades, i es mantenen les franges horàries per edats de les sortides al carrer. 

Pel que fa als esportistes federats, les condicions són les mateixes pel que fa a la pràctica individual de l’esport i les franges horàries. Ara, però, ja podeu practicar esport dos cops al dia i fora del municipi, sense sortir de la regió sanitària que correspongui. Per dur a terme l’activitat, es pot accedir lliurement als espais naturals.

A la dreta d'aquesta notícia podeu consultar el document elaborat per Protecció Civil que recull amb més detall tots els aspectes d'aquesta nova fase del desconfinament. 

A la imatge, hi ha noves mesures que afedcten als esportistes federats. 

Darrera actualització: 18.05.2020 | 08:16