Matadepera contra el coronavirus. Dia 75

Dimarts, 26 de maig de 2020 a les 06:55

Serveis Socials es trasllada provisionalment al Casal de la Gent Gran. 

L’Àrea de Benestar Social, situada al CAP Matadepera des que es va inaugurar, ara farà deu anys, es traslladarà d’aquí a pocs dies a la planta superior del Casal de la Gent Gran. La mesura és provisional, en bona part per raons de seguretat: “El Consorci Sanitari de Terrassa recomana no treballar-hi fins que no hi hagi una vacuna i la situació estigui més controlada”, han manifestat fonts de la Regidoria, tot i que, “amb la pandèmia s’ha evidenciat que les condicions de treball, amb espais molt ajustats i poc adients no eren les millors”.

Es preveu que durant aquesta setmana del 25 de maig s’acabin d’adequar les dependències temporals de la primera planta del Casal, amb totes les corresponents mesures per evitar la propagació de la pandèmia. La setmana següent, la de l’1 de juny, el personal, compost per una dotzena de persones tot i que no sempre treballen simultàniament (quatre tècnics, dues psicòlogues, el cap de Benestar Social, una advocada, una tècnica comunitària, dos administratius, i la dinamitzadora que també farà funcions de recepcionista), començarà a treballar de manera interna i no serà fins l’altre dilluns, el 8 de juny quan es començarà a prestar atenció al públic mitjançant cità prèvia a través del telèfon o per correu electrònic.

Fins a l’obertura de les noves dependències, es continuarà treballant telemàticament amb visites que seran ateses a través del telèfon habitual (93 730 17 71) o per correu a benestarsocial@matadepera.cat

Situada originàriament al Casal de la Gent Gran, la Regidoria de Benestar Social es va traslladar al CAP quan aquest es va inaugurar, l’any 2010. Ara, durant un període de temps, tornarà als seus orígens. 

Darrera actualització: 26.05.2020 | 07:29