Matadepera contra el coronavirus. Dia 78

Divendres, 29 de maig de 2020 a les 07:05

Tall puntual d'un dels principals accesos de Matadepera 

Després de l'aturada d'uns quants dies a causa de la pandèmia, les obres de construcció de l’itinerari de vianants i ciclistes que la Diputació de Barcelona està duent a terme a les carreteres BV-1221 i BV-1275 entre Terrassa i Matadepera continuen a bon ritme i fan un pas més a partir del proper dilluns 1 de juny a les 8 del matí: per raons d'execució, es talla un dels accessos a Matadepera, el del pont BV-1275, que ve a enllaçar la rotonda d’aquesta mateixa carretera i la BV-1221 amb l’antiga caserna de la Guàrdia Civil.

Els que vulguin accedir al poble des de Terrassa, doncs, ho hauran de fer pels dos accessos de la carretera de Talamanca (els que porten a la Plaça de Sant Jordi i al Pont del Garrofer) o per la BV-1248. Es preveu que les obres durin una setmana i que el dilluns 8 de juny, a partir de les 7 del matí, ja estigui obert altre cop el trànsit. El pas de vianants, però, es pemetrà en tot moment. 

Les obres, però, provocaran que s'anul·lin diverses parades del bus de la línia M8A entre l'1 i el 7 de juny: les de la carretera de Terrassa / Passeig de Matadepera, Ajuntament, Avinguda del Mas Sot (Zona esportiva), Passeig Àngel Guimerà / Plaça de les Acàcies i Passeig Àngel Guimerà (Residència). Per a més informació, consulteu www.tgo.net

Les obres, que van començar el passat desembre i que en un principi havien d’acabar-se el proper mes de juliol però que és possible que s’acabin allargant, comporten la construcció d’un itinerari segregat de la via principal per a ciclistes i vianants de 4,50 metres d’amplada dividit en dues parts, una de 2,50 metres per a ciclistes i una altra de 2,00 metres per a vianants (1,5 metres en el tram de la BV-1275), i encintat amb una vorada de formigó. L’actuació també inclou la col·locació de xarxa d’enllumenat al llarg de l’itinerari així com una modificació de la secció de la carretera passant a dos carrils de tres metres i vorals d’un metre a banda i banda.

A la dreta, imatges de fa tot just una setmana (Fotos Miquel Badia).

Darrera actualització: 29.05.2020 | 07:55