Matadepera contra el coronavirus. Dia 80

Diumenge, 31 de maig de 2020 a les 07:35

Ja ha sortit al carrer la Gaseta de juny, dedicada també a la pandèmia.

Puntual a la cita de cada mes, ja ha sortit al carrer la Gaseta de Matadepera corresponent al mes de juny, que per raons òbvies, està pràcticament consagrada també a la pandèmia i al procés de desconfinament. Entre els temes tractats, l’entrada a la fase 1 de la desescalada, l’aprovació d’ajuts econòmics i socials per combatre la crisi; la creació d’un grup d’ajuda per superar el dol per part del Consell Comarcal, o que els equips esportius ja donen per tancada la temporada.

També es parla de les morts d’Eduard Torres, “Edi”, i d’Antoni Font, el fundador del Club Halterofília; de les preinscripcions escolars pel proper curs, de l’ascens del sènior masculí del Club de Bàsquet i del tall puntual de les obres de la vorera del pont que porta a l’antiga caserna de la Guàrdia Civil. L’entrevista està dedicada al periodista Ramon Aymerich i la columna “Endevina qui ve a sopar” la signa l’estudiant d’infermeria Ester Pujade.

Tot i que, com és habitual, la Gaseta es distribuirà a totes les cases, ja la podeu consultar clicant l'enllaç que trobareu a la dreta d'aquesta pàgina.

Darrera actualització: 28.05.2020 | 11:35