Matadepera contra el coronavirus. Dia 81

Dilluns, 1 de juny de 2020 a les 06:55

Comencen les preinscripcions de la Ralet Ralet i de la Frederic Mompou marcades per la incertesa de la pandèmia.

Aquest dilluns s’obre el termini per presentar les sol·licituds de preinscripció i matriculació de l’Escola Bressol Municipal Ralet Ralet i l’Escola Municipal de Música Frederic Mompou pel proper curs 2020/21.

El termini per presentar sol·licituds, tant a l’Escola Bressol com a l’Escola de Música s’allarga fins al 8 de juny, preferentment de manera telemàtica. En cas que no sigui possible, també s’admet la presentació presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, sempre a través de cita prèvia (oac@matadepera.cat / 93 787 02 00).

La publicació de les llistes provisionals dels barems dels dos centres es preveu pel 10 de juny, les possibles reclamacions, entre l’11 i el 12; el sorteig, si s’escau, el 15 de juny; i la publicació de les llistes d’alumnat admès i llista d’espera, el 17 de juny.

En l’Escola Bressol, el període de matriculació telemàtic tindrà lloc del 18 al 25, i el període de matriculació presencial amb cita prèvia, el 18, 19 i 22 de juny. En l’Escola de Música, el període de matriculació es fixa entre el 19 i el 29 de juny, ambdós inclosos, i les llistes definitives es publicaran l’1 de juliol.

Com d’altres anys, estava previst que es poguessin fer Jornades de Portes Obertes per tal de visitar les escoles i conèixer les seves instal·lacions i plans educatius, però com que l’actual situació sanitària ho ha impedit, trobareu a la dreta d’aquesta pàgina documents explicatius del projecte educatiu de les escoles i tota la documentació explicativa dels serveis i de la preinscripció. 

Per a dubtes sobre l'Escola Municipal de Música Frederic Mompou, podeu enviar un correu a emmfmompou@gmail.com. En el cas de l'Escola Bressol Ralet Ralet, mtdp.ensenyament@matadepera.cat.

Darrera actualització: 29.05.2020 | 11:31