Matadepera contra el coronavirus. Dia 9

Dissabte, 21 de març de 2020 a les 07:05

Comença el segon cap de setmana de confinament

Matadepera afronta el segon cap de setmana de mesures especials de prevenció del coronavirus on el confinament pot resultar especialment dur, i més tenint al costat de casa el Parc Natural de Sant Llorenç.

Les autoritats volen recordar, però la necessitat “imprescindible” d’estar tancats a casa aquest cap de setmana, restringint la màxim la mobilitat en aquells casos assenyalats per la llei. El desplaçament al Parc Natural, doncs, així com a les àrees d’esplai i aparcaments estant tancats, i en aquest sentit, la Policia Local, i només aquests dos darrers dies, ha fet una trentena d’advertiments a matadeperencs per a què tornin a les seves cases, amb sancions incloses a aquelles persones que no han pogut justificar la raó perquè es trobaven fora d’elles.

En aquest sentit, la Direcció General de Trànsit, Guàrdia Civil i Mossos d’Esquadra també estan vigilant les sortides de les grans ciutats per evitar al màxim els desplaçaments. Només a Catalunya s’han identificat 6.839 persones, denunciat 1.345 i detingut 16 per desobeir les restriccions de l’estat d’alarma

Darrera actualització: 20.03.2020 | 13:31