Matadepera es tornarà a implicar en la Marató

Dijous, 14 de desembre de 2023 a les 20:20

S’han organitzat diverses activitats solidàries.

El diumenge 17 de desembre se celebra la Marató de TV3 i, com ja és tradició de fa anys, diverses entitats de Matadepera s’afegeixen a la iniciativa recaptant fons que en aquesta ocasió aniran destinats a la salut sexual i reproductiva, a "donar llum" per trencar els silencis, eliminar tabús i impulsar la investigació.

Dos dies abans, aquest divendres (17.30h, Casal de Cultura), Xarxa Matadepera ha programat una activitat que anirà a càrrec de l'especialista en educació afectiva-sexual Anna Flotats, i que portarà per nom “Aprèn i Juga amb La Marató de TV3: Mòbils, pantalles i salut sexual”. L’activitat està adreçada a infants de 10-12 anys i les seves famílies. Hi haurà taquilla inversa dedicada al 100% a La Marató d'aquest any. 

A nivell esportiu, el Matadepera 88 Hoquei organitza la seva edició número catorze de l’hamburguesada per recollir donacions. Serà a partir de les 10 del matí del mateix diumenge al Camp Municipal d'Hoquei i es disputaran diversos partits. 

Per altra banda, el CD Terrassa Hockey ha organitzat pel mateix dia i hora una nova jornada solidària, la que  fa 9, que, batejada amb el nom de "Fem esport x una bona causa” proposa diverses activitats esportives, entre les quals destaquen un torneig de tennis, una americana de pàdel i un circuit o torneig d’hoquei. A més, totes les persones que assisteixin tindran l'oportunitat de gaudir d'una botifarrada. Per a més informació, podeu clicar l’enllaç que trobareu en aquesta mateixa pàgina.

A la imatge, foto de família de l'hamburguesada del Matadepera 88 Hoquei de l'any passat (Foto: M88H)

Darrera actualització: 12.12.2023 | 11:57