Matadepera s’adhereix (també) a la Diada

Dimecres, 11 de setembre de 2019 a les 01:30

S’han venut 350 tiquets per anar en autocar i 400 samarretes

Malgrat que semblava que aquesta Diada de l’11 de Setembre podria ser una de les que registraria una menor afluència respecte a d’anys anteriors, les xifres de participació demostren el contrari, com a mínim a Matadepera.

Pel que fa als autocars, els 5 autocars d’ANC Matadepera i un darrer d’Autocars Riba faran que 350 matadeperencs es desplacin fins a la capital catalana, una quantitat gairebé igual que la de l’any passat. Això, naturalment, sense comptar aquells que aniran a Barcelona en cotxes particulars o en transport públic. Pel que fa a les samarretes, MIC Sabates va gestionar un any més, la seva venda, i de les 408 que van arribar, només en quedaven 9 al migdia d’aquest dimarts, una quantitat lleugerament superior a la de l’any passat quan se’n van vendre 350.

Aquest dimecres, els autocars sortiran a les 2 de la tarda davant del Camp de Futbol, amb tornada aproximada a les 9 del vespre i al mateix lloc. El punt de trobada a Barcelona serà als carrers que conflueixen a la Plaça Espanya de Barcelona a partir de les 4 de la tarda. Com cada any, i des de primera hora i durant tot el dia, hi haurà diverses activitats. El tram assignat a Matadepera és el 12, tot i que és de lliure elecció. Les inscripcions es poden fer a https://diada.assemblea.cat/

Darrera actualització: 10.09.2019 | 12:51