Matadepera s’afegeix als actes del 25N

Dijous, 25 de novembre de 2021 a les 12:30

Hi ha canvis en l'hora i el lloc d'alguna convocatòria.

L’Ajuntament de Matadepera, a través de la Regidoria de Benestar Social s’afegeix al Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones, una commemoració al voltant de la qual s’han organitzat des de fa dies, diverses activitats.

Aquest mateix dijous 25 al migdia una quarantena de persones han assistit a la lectura del manifest a la Plaça de l’Ajuntament que ha llegit la regidora Carme Querol i l'alcalde Nil López, un document que us podeu descarregar en aquesta mateixa notícia. A Matadepera Ràdio (107.1 FM) per altra banda, s’emet el Manifest elaborat per DAMA Matadepera a les 2 del migdia i 4 de la tarda.

A 2/4 de 6 de la tarda, i al Casal de la Gent Gran (i no a les 5 i a la Plaça del Casal de Cultura com s'havia anunciat), hi haurà una acció teatral de denúncia al voltant dels crims contra les dones que anirà a càrrec de la Companyia La Mayèutica i que porta per nom "El crim dels llenços blancs". I al vespre, DAMA Matadepera organitza a les 7 de la tarda i al Casal de Cultura una altra de les xerrades d’aquest nou curs 2021/22 que en aquesta ocasió anirà a càrrec de la periodista i escriptora matadeperenca Laura Pinyol.

I aquest divendres, el grup feminista Saó Rebel i Dones Lliures Matadepera organitzaran a partir de les 6 de la tarda (i no a les 5 com s'havia anunciat) un espai a la plaça del Casal de Cultura, pensat perquè tothom qui vulgui tingui l’oportunitat de manifestar-se en contra de la violència envers les dones. Finalment, i fins al 29 de novembre, l’Ajuntament s’il·luminarà a la nit de color lila.

A la dreta, imatges de la lectura del manifest, aquest migdia (Fotos: Comunicació).

Darrera actualització: 25.11.2021 | 12:40