Nil López es presentarà també a les municipals

Divendres, 13 de gener de 2023 a les 06:05

Ho farà amb una candidatura alternativa a Junts.

Vint-i-quatre hores més tard de la presentació de Marcel·lí Bosch com alcaldable a les eleccions municipals del 28 de maig encapçalant la formació de Junts x Matadepera, el seu actual cap de llista i alcalde Nil López ha anunciat que també s’hi presentarà amb una candidatura independent.

Segons López, i en declaracions recollides pel Diari de Terrassa, la decisió el va agafar per sorpresa abans de Nadal: “El partit ha prescindit de mi sense donar-me una explicació. Crec que el projecte amb el qual ens vàrem presentar el 2019 és més viu que mai i si hi ha voluntat de sumar, ells hauran de dir per què han decidit restar”.

Encara sense nom i de si serà una plataforma ciutadana o serà un nou partit, López treballa ara en la configuració d’una llista “amb gent que pensi amb Matadepera: gent de clubs esportius, de la cultura, de les associacions de veïns, a nivell individual que puguin formar un equip transversal. en sumar, al capdavall”.

L’alcalde ha volgut puntualitzar que aquesta ruptura “no afectarà el govern” de Matadepera, on Nil López, Marcel·lí Bosch i Núria Garcia comparteixen equip fins a les eleccions del mes de maig.  

A la imatge, Nil López (Foto: Miquel Badia).

Darrera actualització: 13.01.2023 | 06:12