Ninna Torres, presidenta dels Joves Empresaris de Cecot

Dijous, 13 de gener de 2022 a les 06:45

És la primera dona que encapçala el col·lectiu.

La matadeperenca Ninna Torres Bach ha estat escollida presidenta del Cercle Cecot de Joves Empresaris. Torras substituirà Paco Hoya, que ha ocupat el càrrec durant el darrer mandat i que continuarà formant part de la nova Junta Directiva.

El canvi de presidència va tenir lloc durant l’última reunió del Cercle a finals del passat mes de desembre, on Torres va tenir unes paraules d’agraïment a la feina feta pel president sortint, Paco Hoya. “Realment el Cercle està vivint un moment molt dolç”, explica Torres, “amb un grup molt cohesionat de persones motivades i amb ganes de fer moltes coses, que compta amb el suport d’una Cecot que també està implementant canvis i que vol donar-nos molta més projecció, i això s’ha d’aprofitar”.

Ninna Torres Bach (1978), és diplomada en Magisteri d’Educació Especial i Educació Infantil. Tot i que la seva formació anava dirigida a la docència, l’any 2002 es va veure en la necessitat d’ajudar circumstancialment en el negoci familiar dins el sector de la moda i fou arran d’una reunió amb uns clients que va decidir-se a emprendre un negoci agafant la representació de teixits d’una important casa coreana que intentava obrir mercat a Espanya. Mica en mica, i a mida d’anar viatjant a Àsia, Corea del Sud i Xina, i d’anar per diferents fires Europees, Torres va anar agafant proveïdors nous, majoritàriament fabricants de teixits de circular. És Fundadora i directora de Panona Import, actualment compta en la seva cartera de clients amb empreses com Inditex, Mango, El Corte Inglés o Grup Cortefiel.

Torres presidirà aquest gener la seva primera Junta del col·lectiu de joves empresaris de la Cecot on quedaran constituïdes les diferents comissions de treball, totes elles dirigides a estructurar un espai de netwoking entre el col·lectiu d’empresaris joves i un marc de cooperació i participació d’aquest col·lectiu en bé del benefici dels entorns més propers on desenvolupen l’activitat empresarial.

A la imatge, Ninna Torres, nova presidenta de Cercle Cecot de Joves Empresaris (Foto: Marc Castellet)

Darrera actualització: 12.01.2022 | 11:27