Nou triomf del Dr’s Matadepera

Dilluns, 17 de gener de 2022 a les 13:55

El passat dimarts va guanyar al Vacarisses.

El Dr’s Matadepera segueix superant-se a la Copa Catalunya. Aquest passat dimarts es va enfrontar al Vacarisses Futsal de Divisió d’Honor, al Pavelló Primer d’Octubre de Matadepera.

En un partit molt disputat, on l’equip local va començar perdent 0 a 1 per un desafortunat penal en contra, els de Matadepera van aconseguir revertir el resultat, començant per ordenar-se a darrere, jugant de forma compacta i sortint a la contra. D’aquesta manera, van aconseguir l’empat 1 a 1, quan al final de la primera part i, amb la tensió dels minuts restants, Marc Yanguas va igualar el marcador de cap, fet que va ser decisiu per enviar el partit a penals.

Gràcies a aquesta actuació del porter local Xavier Carnicer, que va parar la tanda decisiva de penals, el Dr’s Matadepera va guanyar el partit, de manera que segueixen lluitant per la classificació a la Copa Catalunya.

A la imatge, l'equip, ben exultant, al final del partit. A sota, una instantània de l'encontre (Fotos: Dr's Matadepera).

Darrera actualització: 17.01.2022 | 13:06