Nova actualització dels serveis que ofereixen els comerços

Dimarts, 26 de maig de 2020 a les 14:05

Podeu trobar un llistat actualitzat en un dels banners de la capçalera

Amb l’entrada a la fase 1 s’ha relaxat un grau més el desconfinament d’aquestes darreres setmanes, especialment pel que fa a mobilitat i comerços, però també pel que fa la progressiva incorporació de serveis municipals després de setmanes d’estar aturats.

Pel que fa als comerços i locals de menys de 400 m2, ja poden obrir sense cita prèvia i amb un terç del seu aforament. Les terrasses poden obrir amb la meitat de les taules, que han d’estar separades un minim de 2 metres i per a grups de màxim 10 persones. Naturalment, cal mantenir les distàncies de seguretat dins la botiga, i és recomana l’ús de mascaretes, entre d’altres mesures.

Com ja s’ha anat publicant, en aquesta mateixa pàgina, i des del passat 23 de març estan penjats al banner “El dia a dia del coronavirus a Matadepera”, que trobareu a la part superior, una relació de tots els establiments comercials de Matadepera i els serveis que ofereixen. Aquest dimarts s’han actualitzat els darrers canvis que s’han produït. Qualsevol esmena que hi pugui haver al text es pot fer arribar per correu a matadepera@matadepera.cat, on s’intentarà corregir immeditament.

A la dreta, interior d'un comerç de Matadepera, fa uns dies (Foto: Miquel Badia). 

Darrera actualització: 26.05.2020 | 08:49