Nova campanya de civisme, #NoSiguis Animal

Dijous, 28 de juliol de 2022 a les 07:00

Utilitza dibuixos d’animals per evidenciar males actituds.

L’Ajuntament de Matadepera inicia aquesta setmana una nova campanya de civisme amb la idea de conscienciar la població sobre determinades actituds. “La idea és fer un recordatori, essencialment visual, de totes aquelles mostres d’incivisme que tots sabem quines són però que convé tenir presents”, apunta el regidor de comunicació Xavi Mampel, “però fent-ho a més d’una manera desenfadada, que amb un cop d’ull es transmeti el missatge que volem”.

Amb el coixinet #NoSiguisAnimal, la campanya se centra en tres eslògans que van acompanyats de sengles dibuixos d’animals que hi estan relacionats: així, el primer porta per nom “Respecta el descans veïnal” i s’associa amb un gall; el segon resa “Respecta els senyals i normes de circulació” s’acompanya d’una cabra salvatge, i finalment al tercer s’hi pot llegir “Respecta la neteja dels espais públics” i s’hi pot veure un porc.

La campanya, que ha dut a terme l’agència publicitària el merkat es difondrà a través de La Gaseta, xarxes socials i els opis del centre.

A la dreta, una proposa d’opi, tal i com quedaria.

Darrera actualització: 27.07.2022 | 09:23