Nova línia d’ajuts Covid-19 per a lloguer

Divendres, 29 de maig de 2020 a les 16:20

El termini per presentar sol·licituds acaba el 30 de setembre.

L’Agència d’Habitatge de Catalunya i l’Oficina Comarcal d’Habitatge del Vallès Occidental han fet públics una línia d’ajuts extraordinària per pagar el lloguer i  contribuir així a minimitzar l'impacte econòmic i social de la Covid-19. La convocatòria, oberta fins al 30 de setembre, estableix les condicions d'accés als ajuts en els lloguers de l'habitatge habitual.

Es tracta d’ajuts directes per pagar un màxim de 6 mensualitats de lloguer (màxim 900 euros de renda), des d’abril a setembre, per a famílies amb despeses de lloguer i subministraments bàsics que superin el 35% dels seus ingressos. A la demarcació de Barcelona s’estableix la quantia màxima de l’ajut en 750 euros mensuals. Per tant, l’import màxim de la subvenció serà de 4.500€ (6x750€).

Les sol·licituds s’aniran resolent per ordre d’entrada al registre de l’AHC (amb tota la documentació justificativa completa) i fins a esgotament de la partida pressupostària. Per tant, quan abans es sol·liciti més possibilitats hi ha d’obtenir una resolució favorable.

Per a més informació, podeu adreçar-vos a l’enllaç que trobareu a la dreta d’aquesta pàgina.

 

 

Darrera actualització: 29.05.2020 | 12:14