Nova reunió a l’Ajuntament per tractar el coronavirus

Divendres, 13 de març de 2020 a les 12:20

L’OAC i la Policia Local, oberts per temes urgents

La Sala de plens de l’Ajuntament de Matadepera ha acollit aquest matí una nova comissió de seguiment encapçalada per l’Alcalde Nil López per posar en comú diversos temes relacionats amb el protocol d’actuació per evitar la propagació del coronavirus. A la trobada també hi ha assistit, entre d’altres, el regidor de seguretat i protecció civil Marcel·lí Bosch, el cap de la Policia Local Xavi Cabot, el cap de Bombers de Matadepera Jordi Puigdomènech, la tècnica de Protecció Civil Maria Mas.

Pel que fa als equipaments municipals, només es mantenen oberts l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) i les dependències de la Policia local. En el primer cas, es recomana que els tràmits es realitzin via la seu electrònica ( https://seu-e.cat/ca/web/matadepera) i que les consultes es facin via telefònica (93 787 02 00), per correu electrònic (oac@matadepera.cat) o pel WhatsMat evitant la visita presencial. Pel que fa a la Policia Local, només atendrà casos que siguin urgents.

L’Ajuntament també vol garantir el benestar de persones grans o pertanyents a col·lectius vulnerables i per això posa a disposició dels ciutadans el telèfon de l’OAC el telèfon i el correu electrònic per a gestions urgents.

A nivell d’organització interna, les comissions informatives i les juntes de govern local es realitzaran a la Sala de Plens, on hi ha més espai i es garanteix la distància de seguretat. Pel que fa al Ple Ordinari que ha de celebrar-se el dia 30 es farà a porta tancada tot i que, com és  habitual, es podrà seguir per facebook live i posteriorment es penjarà al canal de You Tube de Matadepera Televisió.

A la dreta, un moment de la trobada d’aquest matí.

Darrera actualització: 13.03.2020 | 14:09