Noves condicions d’ús del gimnàs, la pista i el frontó

Dimecres, 22 de juliol de 2020 a les 06:00

Les I.E.M. romandran tancades durant l’agost, excepte les piscines municipals i el camp de golf municipal.

Un cop han quedat sense efecte les mesures extraordinàries derivades de l’estat d’alarma, s’han modificat les condicions d’accés i ús de les instal·lacions esportives municipals. Per tal de seguir les mesures de prevenció de la Covid-19, la Regidoria d’Esports ha fet arribar a totes les entitats esportives els canvis normatius i les condicions per accedir a qualsevol dels equipaments.

En el cas del gimnàs municipal, s’augmenta l’aforament a 25 persones, ja siguin membres d’entitats, abonats lliures, entrenadors o personal de suport. Totes les persones que vulguin fer ús de la instal·lació, el dia abans i abans de les 14 hores, hauran de fer arribar un correu electrònic al departament d’esports (mtdp.esports@matadepera.cat), indicant el nom complert, el número de D.N.I i la franja horària que volen utilitzar. Les peticions pels dilluns s’hauran de fer arribar els divendres. A l’entrada de la instal·lació, tothom s’haurà d’identificar mitjançant el D.N.I i podran accedir al gimnàs prèvia comprovació de l’abonament. Els menors de 16 anys, hauran de ser acompanyats fins a la porta per un adult responsable per tal d´identificar-se i el monitor/entrenador que se’n faci responsable els farà l’acollida a la instal·lació. Els menors hauran de pertànyer a una entitat esportiva, prèvia aportació de la documentació que ho acrediti (llicència federativa) i durant l’entrenament o competició sempre hauran d’estar tutelats per l´entrenador, que ha de ser major d’edat.

Cal tenir en compte que no es podrà accedir a l’interior del gimnàs amb el mateix calçat del carrer. Les dutxes estaran tancades, de manera que caldrà portar roba esportiva de casa i aigua per hidratar-se. Els lavabos sí que estaran oberts. A l’interior del gimnàs caldrà respectar la distància de 2 metres entre usuaris. Abans d’accedir a la instal·lació, tothom haurà d’haver signat el document de compromís de responsabilitat per a l’ús de les instal·lacions esportives municipals.

A la pista poliesportiva i al frontó, els grups que hi accedeixin hauran de ser sempre els mateixos membres.

Des del 29 de juny passat, les franges horàries per accedir al gimnàs, la pista poliesportiva i el frontó són: dilluns, dimecres i divendres, de 17.30h a 18.30h, de 19h a 20h i de 20.30h a 21.30h. Les instal·lacions estaran tancades mentre es desenvolupa la sessió d’entrenament i s’obriran cada canvi de torn.

Les instal·lacions esportives municipals de Matadepera romandran tancades durant el mes d’agost, excepte les piscines municipals i el camp de golf municipal.

A la dreta, un usuari del gimnàs municipal amb el tècnic de sala durant una sessió d'entrenament. (Fotografies: Miquel Badia)

Darrera actualització: 22.07.2020 | 09:37

Imatges

. . .