Noves propostes del cicle "Juliol Desconfinats al Bosquet"

Dimarts, 21 de juliol de 2020 a les 15:00

Aquesta setmana s'ha programat una nova Hora del Conte i el concert amb The Sey Sisters.

Aquesta setmana es podran veure dos nous espectacles del cicle "Juliol desconfinats al Bosquet", organitzat per la Regidoria de Cultura, amb la col·laboració de la Biblioteca Àngel Guimerà i Xarxa Matadepera.

Per aquest dijous, 23 de juliol, a les 6 de la tarda, s'ha programat una altra “Hora del Conte” titulada “Quan hi havia gegants”, que anirà a càrrec de Mon Mas. Es tracta d'una sessió de contes de l'època en què dels tigres i lleons, els gegants en feien carn de canelons. I l'endemà, divendres 24 de juliol, el concert amb “The Sey Sisters” tancarà el cicle d'activitats culturals d'aquest juliol, amb un sentit viatge musical des del gospel fins a la música africana, passant pel soul; cants impregnats de profunda emoció que sorgeixen de la lluita contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur. El concert serà a 2/4 de 8 del vespre.

Per altra banda, l'espectacle teatral "Píndoles-teatre breu en espais vius", que es va suspendre preventivament la setmana passada després d'anunciar-se nous casos positius de Covid-19 al poble, s'ha reprogramat pel proper dimecres, 29 de juliol, a 2/4 de 8 del vespre, al mateix espai del Bosquet.

Tots els actes són gratuïts però l’aforament estarà limitat a causa de la pandèmia, de manera que caldrà inscripció prèvia a través del WhatsMat, per correu electrònic a cultura@matadepera.cat o per telèfon al 93 730 01 32.

 

Darrera actualització: 21.07.2020 | 14:44