Novetats a la Fundació Patrimoni Natural

Dissabte, 7 de maig de 2022 a les 14:10

Han incorporat dues persones al seu equip.

Gràcies a les aportacions rebudes per part dels socis, la Fundació ha incorporat dues persones que des del mes d’abril ja han estat executant diferents tasques. Núria Serra contractada per fer tasques de comunicació i difusió de la Fundació per la seva professionalitat i experiència en el sector digital. Amb la seva contractació es vol revitalitzar les xarxes socials de la Fundació, aconseguir més col·laboracions per part de particulars i empreses i complir un dels objectius marcats per la Fundació de sensibilització de la població en la importància i el valor que té el patrimoni natural del nostre territori.

Oriol Palet, contractat per la seva experiència en l’ús de maquinària forestal, gestió d’eines que comporten un cert risc i gran motivació per treballar, es dedicarà a dur a terme tasques forestals i d’aquesta manera complir amb un altre dels propòsits de la Fundació que són les accions per minimitzar les conseqüències dels riscos naturals del parc natural de Sant Llorenç del Munt i el seu entorn.

Des de principis d’abril ja ha començat a fer feina en diferents zones estratègiques, també durà a terme feines de desbrossat i aclarida de sotabosc en parcel·les urbanes i forestals, camps, basses d’incendis i d’altres punts estratègics durant dotze mesos. Aquestes feines les està fent amb la nova màquina desbrossadora “Dronster”, un robot forestal multifunció i amb control remot, que es va adquirir a finals de 2021. Aquesta nova adquisició també estarà disponible per ser utilitzada pels diferents cossos d’emergència del poble, en concret l’ADF i el GIAM i servirà tant per feines de prevenció com per millorar la seguretat i eficiència dels operatius que fan feina durant les situacions de risc gràcies a la seva agilitat, versatilitat i rapidesa.

A la imatge, Oriol Palet fent anar la nova màquina desbrossadora.

Darrera actualització: 06.05.2022 | 12:00