Obre el centre Psicologia Matadepera

Divendres, 13 d'octubre de 2023 a les 14:25

Està situat al carrer Àngel Guimerà 66.

La psicòloga col·legiada Pati Gorina acaba d’obrir un centre dedicat a cuidar la salut mental. Situat al carrer Àngel Guimerà, 66, el nou espai Psicologia Matadepera ofereix serveis especialitzats, tant en el tractament de trastorns psicològics, com en la millora del benestar emocional, psicològic i social.

Especialitzada en la Teràpia Breu Estratègica, Gorina explica que “es tracta d’un tipus de teràpia molt eficaç, que dona resultats en un màxim de 10 sessions, tot i que des de la primera sessió ja es veuen canvis significatius”. A banda de teràpia, al centre també s’ofereixen tècniques per afrontar conflictes, desenvolupar habilitats socials, millorar la comunicació, així com informes pericials i assessorament jurídic sobre guarda i custòdia de menors i assessorament per afrontar situacions de ruptura i com comunicar als infants les noves situacions familiars, entre d’altres serveis.

Per a més informació podeu consultar el web del centre (www.psicologiamatadepera.com), per correu a: gorinapati@gmail.com, o bé, per telèfon, trucant al 653 97 61 21.

A la imatge, la psicòloga Pati Gorina. 

Darrera actualització: 10.10.2023 | 09:51