Operació Nen de Nadal

Diumenge, 19 de novembre de 2023

És el 9è any que es fa al poble. 

L’organització Samaritan’s Purse i l’ONG cristiana Decisión Espanya han tornat a organitzar aquest any la campanya “Operació Nen de Nadal”, on es pretén recollir regals per repartir-los als nens i nenes més necessitats de diverses zones d’Àfrica. La idea consisteix en dipositar en una caixa de sabates joguines com nines, camions, peluixos, cotxets, una pilota, o material escolar i material d’higiene, així com un donatiu de 10,00 euros que ajuda a l’organització a fer arribar les capsetes als nens. No s’han d’incloure aliments, medicines ni cap objecte relacionat amb la violència. Les capses es poden dipositar al Casal de la Gent Gran els matins de dilluns a dijous de 8.00h a 13.00h i de 15.00h a 17.00h, i els divendres de 8.00h a 13.00h. Cal preguntar per Rosó Duran.  

L’any passat es van recollir a Matadepera 255 caixes procedents de particulars però també de les escoles i del Casal de la Gent Gran. Arreu de l’estat, es van recollir 44.325 capses arreu de l'estat. Per a més informació, vegeu el document que trobareu a la dreta de la pàgina clicant el títol.

A la dreta, Lory Salvato coordinadora de la iniciativa amb Rosó Duran tècnica de Benestar Social i la regidora Estel Riera (Foto: ONdeN).

Darrera actualització: 17.11.2023 | 14:10