Piula contra la violència masclista

Dimecres, 17 de febrer de 2021 a les 14:05

8a edició del concurs organitzat pel Consell Comarcal

Per 8è any consecutiu, el Consell Comarcal del Vallès Occidental ha posat en marxa el concurs ‘Piula per unes relacions igualitàries i lliures de violències masclistes”. El Piula és un concurs que té per objectiu fer visible la importància de les relacions igualitàries i promoure el diàleg participatiu i cooperatiu, així com sensibilitzar contra les violències masclistes el jovent i la ciutadania de la comarca, proposant la creació d’obres artístiques i la seva posterior divulgació a les xarxes socials.

Es convoca a la tardor, coincidint amb la commemoració del 25 de novembre com a Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les dones i nenes i enguany es podrà concursar fins el 25 de febrer. Les obres guanyadores es donaran a conèixer al voltant del 8 de març, el Dia de les Dones.

S’estableixen 3 modalitats col·lectives: Vídeo i arts escèniques, Música, Arts visuals i plàstiques i es pot participar a través d’entitats juvenils i/o de caire social o feminista del Vallès Occidental o bé de centres educatius de la comarca. Els treballs han d'estar realitzats per 3 joves, almenys, amb edats compreses entre els 12 i els 29 anys. Els equips de treball poden ser intergeneracionals, és a dir comptar amb altres membres fora d’aquesta franja d’edat.

Podeu consultar les bases i veure un vídeo explicatiu a la dreta d’aquesta pàgina.

Darrera actualització: 15.02.2021 | 11:03

Vídeo - Àudio