Preinscripció a la Ralet Ralet

Dimecres, 8 de maig de 2024

El període s'allarga fins al 21 de maig. 

Aquest dimecres 8 de maig comença el termini per fer la preinscripció a l’Escola Bressol Municipal Ralet Ralet, un període que s'allargarà al 21 de maig. Les sol·licituds i la documentació acreditativa necessàries s’hauran de presentar a través del tràmit creat al web de l’ajuntament de manera preferentment telemàtica. Per accedir-hi, www.matadepera.cat / tràmits i gestions / Educació / Preinscripció Escola Bressol Ralet Ralet. 

Per accedir a l’escola bressol, cal tenir en compte que l’edat mínima que han de tenir els infants és de 16 setmanes el dia d’inici del curs escolar (5 de setembre de 2024), per tant, han d'haver nascut abans del 16 de maig. Un cop presentada la preinscripció (del 8 al 21 de maig), les llistes provisionals amb la puntuació de barem es publicaran el 31 de maig, obrint un període de reclamacions entre els dies 3 a 7 de juny. En cas que sigui necessari un sorteig de places, aquest es realitzarà entre el 10  i el 13 de juny. Les llistes definitives d’alumnat admès i llista d’espera es publicaran el 17 de juny, i la matriculació s’haurà de formalitzar entre el 17 i el 25 de juny (ambdós inclosos)

Per a més informació sobre la normativa reguladora, les vacants, el calendari de preinscripció, els formularis, la documentació necessària, les llistes de barem i d’alumnat admès així com el procés de matricula us podeu descarregar el document que trobareu en aquesta mateixa pàgina.

Per a dubtes sobre el procés us podreu adreçar al telèfon 93 787 02 00. Per a dubtes sobre com tramitar electrònicament tot el procés, podeu trucar al 93 595 59 82.

Darrera actualització: 6.05.2024 | 09:59