Prendre precaucions per evitar robatoris

Divendres, 8 de novembre de 2019 a les 06:05

A l’octubre hi ha hagut el mateix nombre de robatoris que l'any passat.

La Regidoria de Seguretat i Protecció Civil, la Policia Local i Mossos d’Esquadra volen insistir una vegada més en la necessitat de prendre tota mena de precaucions per evitar els robatoris als domicilis particulars. Així es desprèn de l’informe que s’ha presentat aquest dijous, on s'ha fet balanç de les actuacions dels cossos de seguretat aquest passat octubre, i on el nombre de robatoris s’ha mantingut en les mateixes xifres que el mateix període de l’any passat.

Així, aquest passat mes d’octubre es van realitzar una quinzena de controls policials, tant per part de la Policia Local com per Mossos d’Esquadra tots ells a diferents punts del municipi, i alternant-ne les franges horàries. Agents locals també han dut a terme diferents actuacions amb resultats positius pel que fa a la prevenció de fets delictius: els controls a peu de carrer han identificat 16 vehicles i 37 individus amb antecedents per furts, robatoris o ocupació de cases. Per altra banda, cal recordar que hi ha un dispositiu constant d'agents que van de paisà, i que també hi ha línies d’investigació obertes per resoldre diversos robatoris.

La Policia Local vol recordar a la ciutadania que amb el canvi d’horari i el fet que es faci fosc abans d’hora obliga a incrementar les mesures de seguretat i d’autoprotecció als domicilis, fins i tot quan es marxi per poca estona, així com tenir presents els consells de seguretat que estan penjats de manera permanent al banner d’aquesta web i en la part superior de la pàgina principal.

“Continuem lluitant en la prevenció de robatoris a domicili”, han declarat fonts municipals, “però hem de tenir en compte que aquest és un fenomen que afecta de manera general a molts municipis de tot el territori, i que serà molt difícil d’eradicar del tot”.

Darrera actualització: 02.12.2019 | 16:44