Programa d’inserció laboral

Dimarts, 22 de novembre de 2022 a les 06:10

Està destinat a persones i empreses.

A través de l’Ajuntament de Matadepera, el Consell Comarcal del Vallès Occidental ha donat a conèixer un nou programa d’inserció laboral de persones majors de 30 anys. Al projecte no només hi poden participar persones sinó també empreses, i les subscripció de contractes subvencionables va començar el passat 1 d’octubre i s’allargarà fins al proper 1 d’abril de 2023.

A banda de ser major de 30 anys, els requisits que s’exigeixen a les persones és estar en situació d’atur i residir en municipi participant, com Matadepera. I s’ofereix una experiència professional, formació i acompanyament i orientació. Pel que fa a les empreses, es demana no tenir acomiadaments previs, estar al corrent de pagament, designar un tutor i adaptar horaris per a la formació; i el que s’ofereix és gestionar el procés de selecció, subvenció del contracte i suport en la gestió documental.

Per a més informació, cliqueu els enllaços que trobareu en aquesta mateixa notícia. També podeu sol·licitar-ne a Sarai Arqué (937 273 534) o arqueas@ccvoc.cat

Darrera actualització: 18.11.2022 | 10:07