Programes especials de MTR per rebre el 2022

Divendres, 31 de desembre de 2021 a les 13:55

“Primera llista” i “La Paparra” emetran sengles programes.

L’emissora municipal de Matadepera rebrà el nou any amb dos programes especials, pertanyents a dos espais de l’emissora: “Primera llista” i “La Paparra”.

D’una banda, un any més arriba el resum musical de l'any. L'equip de la “Primera Llista” s'encarregarà de presentar "Les 100 cançons del 2021" en un programa de 4 hores presentat per en Marc Clapés i l'Aran Comín, i que arrencarà aquest divendres a les 7 de la tarda.  Dels debuts d'Olivia Rodrigo i “The Kid Laroi”, passant per l'èxit de “The Weeknd” o “Dua Lipa”; de la popularitat d'”Oques Grasses”, al comiat de “Txarango” o l'explosió dels “Stay Homas” i “La Fúmiga”, tot tindrà lloc en aquest programa especial que es tornarà a emetre el dissabte 1 de gener a partir de les 11 del matí i fins a les 3 de la tarda.

I just després del resum musical de Marc Clapés repassant el millor del 2021, Matadepera Ràdio convida als seus oients a rebre el nou any. En aquesta ocasió, serà amb el programa “La Paparra”, on Javi Romero (Dj Trabubu) serà l'encarregat de fer l'entrada d'any des del campanar de l'Església de Sant Joan de Matadepera. I l'acompanyaran el controvertit humorista Carles Artes, i l'analista i amant de les estadístiques Abel Huertas. Tot plegat començarà a les 23:00h escalfant motors i fent un repàs sempre amb humor i improvisació per l'actualitat que ens ha deixat el 2021. “Total, hi ha toc de queda i no es pot sortir de festa”, apunten, “de manera que millor que entrem amb humor al nou any!”.

I finalment, l’excol·laborador de Matadepera Ràdio Òscar Anglès (que es va incorporar a l’emissora a la temporada 1998/99 on hi ha romandre una pila d’anys), torna per un dia a la municipal per presentar “Connexió CAT”, una selecció de la millor música en català d'aquest 2021 que ja deixem enrere. El programa especial, de dues hores, s’emetrà aquest dissabte 1 de gener a les 4 de la tarda i tornarà a passar per antena el diumenge a les 11 del matí.

Darrera actualització: 31.12.2021 | 08:58

Imatges