Reconeixement per la Setmana de Residus

Diumenge, 21 de febrer de 2021 a les 14:10

L’Agència de Residus agraeix la labor de Matadepera

L’Agència de Residus de Catalunya, amb seu director Josep Maria Tost al capdavant, ha agraït aquesta setmana la labor de l’Ajuntament de Matadepera en la participació de la Setmana Europea de Prevenció de Residus que va tenir lloc el passat mes de novembre. I ho ha fet amb un diploma on s’expressa l’agraïment “per haver contribuït a reduir la generació de residus”.

Matadepera s’hi va afegir, un any més amb un cicle d’activitats on hi van participar 43 regions d’Europa, que tenen per objectiu conscienciar sobre el tractament de residus i la protecció del Medi Ambient.

L’Àrea de Serveis, en col·laboració amb l’Àrea de Medi Ambient va programar una sèrie d’activitats que incloïen, entre d’altres, visites escolars a la Deixalleria, una entrega de Boc’s and Roll’s (envoltoris per entrepans) i ampolles de vidre a alumnes, tallers sobre medi ambient, i recollida de roba als centres educatius que una vegada més va dur a  terme Solidança. El centres participants que es van afegir a la iniciativa van ser l’Escola Ginesta, l'Escola Montcau-La Mola, l’Escola Joan Torredemer, l’Institut de Matadepera, l’Escola Bressol Ralet Ralet i la Llar d’Infants Sagrada Família. També hi havia en marxa la campanya de lliurament dels darrers compostadors on es van repartir els compostadors fins exhaurir existències i per estricte ordre de sol·licitud.

A la dreta, el diploma lliurat a l’Ajuntament.

Darrera actualització: 19.02.2021 | 11:51