Reducció de la massa forestal al Pla de Sant Llorenç

Dimarts, 6 de desembre de 2022 a les 07:20

Les obres compten amb una subvenció de la Diputació.

En el marc de les actuacions per tal de disminuir el risc d’incendi forestal la Regidoria d’Obres, Serveis i Medi Ambient ha iniciat les obres de reducció de la densitat de l’arbrat i el sotabosc a la urbanització del Pla de Sant Llorenç.

L'objecte d'aquest projecte és millorar la seguretat de les persones, habitatges i infraestructures, i disminuir el risc de propagació d’un incendi urbà cap l’exterior de la urbanització”, segons han manifestat fons de la regidoria. Per això la idea no és nomes reduir el risc d’incendi sinó, arribat el cas, facilitar l’accés dels equips d’extinció a tot el perímetre de la urbanització i també de la maquinària per a l’execució del tractament de vegetació en la franja perimetral i el seu posterior manteniment.

Les actuacions, valorades en 24.360 €uros estant essent executades per Futur Ecologic S.L. i compten amb una subvenció del 90% de la Diputació de Barcelona.

A les imatges, el passat dilluns 28 es va dur a terme una visita institucional del que s’està duent a terme, que va comptar amb l’alcalde Nil López, els regidors Xavi Mampel i Núria Garcia (Fotos: Mireia Izquierdo).

Darrera actualització: 29.11.2022 | 11:45

Imatges