Reobertura del Gimnàs Municipal

Dijous, 15 de setembre de 2022 a les 06:20

Està previst que obri portes dilluns que ve.

Els episodis de fortes tempestes que van tenir lloc durant el passat mes d’agost, van provocar alguns danys a les Instal·lacions Esportives Municipals que van obligar a tancar els espais del Gimnàs Municipal destinats al fitness, musculació i zona d´aixecaments de pesos que utilitza el Club Halterofilia de Matadepera. El tancament d’aquesta zona no va incloure la resta d’espais: despatxos, vestidors i pistes exteriors.

Un cop avaluats els danys i procedir a la seva reparació, la Regidoria d’Esports ha anunciat que aquest proper dilluns 19 de setembre ja es tornarà a obrir el Gimnàs Municipal havent realitzat la retirada de les plaques caigudes del sostre i les que estaven en perill de caure, així com la neteja de la sala i de la coberta, i dur a terme feines de impermeabilització de la coberta. 

En una segona fase, que es durà a terme més endavant, s'està estudiant la substitució de tota la coberta existent així com del doble sostre que te la sala de fitness. En una tercera etapa, se substituirà el parquet de la sala de fitness i d'altres feines menors per acabar d'enllestir la instal·lació. Aquestes reformes no suposaran el tancament de l’equipament.

Des d’Esports s’ha fet un comunicat per qui vulgui reclamar els imports proporcionals de les quotes ja abonades: “totes aquelles persones afectades pel tancament de la instal·lació que vulguin demanar la devolució de la part proporcional de la quota del gimnàs, cal que es posin en contacte per correu electrònic amb esports@matadepera.cat, on se’ls informarà del procediment que han de realitzar per sol·licitar aquesta devolució”.

Darrera actualització: 14.09.2022 | 09:25