Robatori a la Deixalleria Municipal

Dilluns, 10 de gener de 2022 a les 13:55

Els autors van ser interceptats poc després.

Quatre individus van ser identificats com  a presumptes autors d’un robatori amb força a l’interior de la Deixalleria Municipal.

Els fets van passar a les 6 de la tarda quan una de les càmeres de videovigilància instal·lada a la Deixalleria Municipal va detectar una matrícula d’un vehicle buscat per diversos robatoris a d’altres deixalleries municipals. Una patrulla de la Policia Local es va acostar a l’equipament just quan s’havia perpetrat el robatori i on els individus havien rebentat el pany de la porta del magatzem per sostraure material informàtic. El conductor del vehicle va fugir i els altres quatre ocupants van córrer en direcció a la riera, essent tots interceptats a l’alçada de l’avinguda Rocafort. El material robat havia estat abandonat en la fugida i ja ha estat recuperat.

Els quatre investigats estan essent investigats per robatori amb força.

Denúncia de tres sospitosos

Per altra banda, la setmana passada la Policia Local també va identificar, després de rebre avís telefònic per part d’uns veïns, als ocupants d’un vehicle sospitós que circulava per la zona del Camí dels Monjos. Els tres individus, amb antecedents se’ls va denunciar per possessió de substàncies estupefaents i un d’ells, sobre el que pesava una ordre de requeriment judicial. Tot plegat s’ha posat en coneixement de Mossos d’Esquadra.

A les imatges, la Deixalleria, poc després del robatori (Fotos: Brigada Municipal).

Darrera actualització: 10.01.2022 | 12:41

Imatges

.