S'anuncia una nova Trobada d’estudiosos del Parc

Dijous, 4 d'agost de 2022 a les 06:15

En l'any en què es compleixen cinquanta anys de la creació del Parc.

El dimarts 22 i el dimecres 23 de novembre d’aquest 2022 la Biblioteca Salvador Vives Casajuana de Sant Vicenç de Castellet acollirà la X Trobada d’Estudiosos del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. La trobada es produeix en un any molt especial ja que se celebren els cinquanta de la creació del Parc el 1972, declarat parc natural uns anys més tard, el 1987, moment també en què va tenir lloc a Matadepera la primera Trobada.

La vitalitat del Parc i l’interès que aquest desperta entre la societat es posa de manifest en el gran nombre de treballs de recerca i estudis que al llarg de tot aquest temps s’han centrat en el massís de Sant Llorenç i la serra de l’Obac.

A la X Trobada d’Estudiosos, per tant, es podran presentar tots aquells treballs que, provenint d’institucions acadèmiques o de recerca, d’entitats diverses o bé realitzats a títol particular, estiguin centrats en el patrimoni natural i cultural i la gestió del Parc Natural i el seu entorn immediat.

La Trobada d’Estudiosos és gratuïta, però per raons organitzatives, les persones interessades a assistir-hi, ja sigui com a oients o com a ponents, hauran de formalitzar la inscripció que trobareu en aquesta mateixa pàgina. La trobada es podrà seguir tant presencialment com també virtualment pel canal YouTube de la Xarxa, l’enllaç del qual també trobareu aquí.

Les persones o persones que vulguin presentar una comunicació amb els resultats dels seus treballs disposaran d'un màxim de deu minuts per fer-ho. També es podran presentar pòsters il·lustratius, presentin comunicació o no, i es comptarà amb un espai per exposar-los durant la X Trobada.

A les imatges, la VIII trobada d’estudiosos que va tenir lloc a Matadepera, el novembre de 2013, i amb la llavors alcaldessa Mireia Solsona i el diputat delegat d’Espais Naturals i Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Joan Puigdollers presidint l’acte (Fotos: Miquel Badia).

Darrera actualització: 15.07.2022 | 11:45