S’estableix un Protocol d’ús d’instal·lacions esportives municipals

Dilluns, 14 de setembre de 2020 a les 18:00

Consulta les normes per accedir i utilitzar pistes i sales esportives de Matadepera.

Les activitats dirigides per a adults comencen avui, 14 de setembre, i el departament d’Esport ha publicat els protocols d’ús i accés a les instal·lacions esportives municipals en període de pandèmia. Les principals mesures preses són la implantació de franges horàries i un sistema de reserva de pistes per evitar aglomeracions. També han determinat un seguit de normes d’higiene i desinfecció per evitar contagis.

Com a norma general, qualsevol persona que accedeixi a una instal·lació esportiva de Matadepera haurà de signar el document de compromís de responsabilitats que trobareu adjunt en la columna de la dreta d’aquesta notícia. Les entitats que facin ús de pistes i sales, hauran d’enviar al correu esports@matadepera.cat un llistat de persones que integrin l’activitat o entrenament, i caldrà que reservin torn el dia abans, des de la mitjanit fins a les 2 del migdia. En cas de voler fer esport durant el cap de setmana, s’haurà d’enviar l’e-mail el divendres. El procediment permetrà controlar millor els aforaments, que s’han reduït en tots els espais.

L’accés a les instal·lacions es farà de forma esglaonada i per torns, cada club o entitat ha de desinfectar el material que utilitzi i es farà responsable de vigilar que ningú en el seu equip  entri en contacte amb persones que no formin part del grup de convivència. Queda prohibit l’accés de famílies o amics a les instal·lacions, així com de qualsevol aliè a les entitats. És obligatori l’ús de mascareta mentre no es realitzi cap pràctica esportiva i queda cancel·lada la presència de públic en exhibicions o partits.

En la columna de la dreta també el protocol complet, on també consten mesures específiques per cada instal·lació, com la desinfecció del calçat de carrer en el pavelló i el gimnàs, l’ús de dues tovalloles als equipaments del gimnàs o les portes d’accés d’espais com els camps de futbol i d’hoquei, entre d’altres.

Entre els documents adjunts a la columna també hi ha la taula amb els horaris de cada activitat dirigida.

Darrera actualització: 14.09.2020 | 14:29