S’obren les inscripcions pel Torneig Solidari

Diumenge, 7 de maig de 2023 a les 13:10

Tindrà lloc al Club Egara el 4 de juny.

El passat 29 d’abril es van obrir les inscripcions per participar a la 13a edició del Torneig Hockey Solidari Rafa Mundet In Memoriam que tindrà lloc al Club Egara el 4 de juny, i on s’hi donaran cita diverses modalitats esportives com hockey, pàdel, tennis, cursa, caminada i d’altres activitats.

Les inscripcions poden ser individuals, per equips en el cas dels equips de hockey, amb un mínim de 7 jugadors per equip, o per parelles en el cas del tennis i el padel. La inscripció al torneig dona dret a una samarreta i tiquets per adquirir un entrepà i beguda. També es pot fer una aportació voluntària a la fila zero sense haver de participar a cap de les activitats. El preu per inscripció és de 25 €, malgrat que si es formalitzen abans del 12 de maig hi ha un descompte del 10% (22,5 €). Les inscripcions es poden formalitzar a l’enllaç que trobareu a la dreta d’aquesta pàgina.

La recaptació aconseguida anirà destinada als projectes “Club esportiu inclusiu GOEL 2023" de Fundació Privada GOEL, “Esport i Educació" de Càritas Terrassa, "Atenció al pacient amb HCL" de l’Asociación Todos contra la Histiocitosis i “Assistència pediàtrica a la població infantil de Khalte i voltants” de Pont Solidari al Món.

L'Associació Torneig Hockey Solidari està formada per membres dels cinc clubs d’hoquei de Terrassa i Matadepera: Matadepera 88 Hoquei, Línia 22, Club Deportiu Terrassa Hockey, Club Egara i Atlètic Terrassa Hockey Club. Des de l’any 2009 celebra anualment aquest torneig solidari.

Darrera actualització: 04.05.2023 | 12:08