SOM Matadepera es presenta a les municipals

Divendres, 27 de gener de 2023 a les 13:00

Guillem Montagut encapçala la candidatura.

Després de setmanes d’especulacions, l’entitat veïnal SOM Matadepera ha decidit impulsar una candidatura per a les eleccions municipals del proper 28 de maig.

El seu cap de llista és Guillem Montagut (Matadepera, 1970), persona molt vinculada al poble (ha estat president de la Germandat de Sant Sebastià i Cap de Bombers de Matadepera), que planteja una agrupació d’electors, no un partit polític, amb un programa electoral elaborat a  través de diferents activitats i assemblees on, fins al moment, hi han participat més de 200 matadeperencs. Segons Guillem, “hi ha dos elements clau als que haurem de donar resposta: l’elaboració d’un pla a llarg termini per a la vila i la resposta als problemes diaris reals dels ciutadans. Tot això només ho podrem fer empoderant les entitats tot trencant les dependències amb els grans partits polítics”.

La candidatura de SOM Matadepera és la quarta que es presenta en pocs dies de cara a les municipals. El passat dia 12 Marcel·lí Bosch es va presentar com a cap de llista de Junts per Matadepera; l’endemà, l’actual alcalde Nil López va anunciar una candidatura independent encara sense nom; i tot just ahir al migdia Alberto Sánchez anunciava oficialment que repetia com alcaldable de Ciutadans. La candidata d'Esquerra Republicana de Catalunya, Anna Piñol, tot i que es va anunciar el passat mes de març, es va presentar la setmana passada. 

A la imatge, Guillem Montagut fotografiat al carrer Sant Joan.

Darrera actualització: 27.01.2023 | 13:31