‘Som Vallès Trail’, caminada contra el càncer

Dimarts, 20 de febrer de 2024 a les 13:55

Recorrerà 9 municipis, un dels quals, Matadepera.

CEM Cerdanyola, amb la col·laboració d’entitats i ajuntaments entre els quals hi ha el de Matadepera, organitza pel 5 d’octubre la primera edició de “Som Vallès Trail”, una caminada solidària per equips i per relleus més gran del Vallès Occidental que té per objectiu recollir diners en la lluita contra el càncer.

Es tracta d’un repte esportiu solidari que consisteix en caminar, majoritàriament per pistes i camins, 68 km en equips de 6 persones, amb la possibilitat de fer relleus, seguint una ruta circular pel Vallès Occidental,  amb sortida i arribada a Cerdanyola del Vallès, passant per 8 municipis més (Ripollet, Barberà del Vallès, Sabadell, Castellar, Matadepera, Terrassa, Sant Quirze, Sant Cugat ) i havent-se de realitzar en un màxim de 16 hores.

“Serà una jornada festiva, solidària i no competitiva”, han manifestat des de l’organització, “en la qual els participants s’ho passaran bé i gaudiran superant, en equip, un gran repte social, personal i esportiu. Aquesta caminada serà inclusiva perquè les persones que tenen una discapacitat hi participin”. Tot el que es recapti anirà destinat íntegrament a la Fundació Oncolliga, que té per missió ajudar al benestar i la qualitat de vida dels malalts oncològics i les seves famílies.

Cada equip participant haurà d’aconseguir un donatiu mínim de 600€ que s’haurà d’haver realitzat abans del 2 d’octubre, i per això es podran realitzar les activitats i esdeveniments que cada equip cregui necessaris a fi d’aconseguir l’import de la donació. Els equips es podran inscriure a partir del proper 1 de març a la web de Som Vallès Trail.

Darrera actualització: 20.02.2024 | 12:16

Enllaços

Imatges