Tercera prova de la lligueta de golf

Diumenge, 22 de maig de 2022 a les 14:40

Aquest mes de maig hi ha previstes dues competicions més.

Les instal·lacions del Camp de Golf Municipal van acollir aquest passat diumenge 15 de maig la tercera prova de la Lligueta 9 Forats, que va arrencar el passat 13 de març i que s’allargarà fins l’octubre. Jorge Reparaz Antolín va ser el primer classificat en Handicap Indistint Masculí Femení, seguit d’Alberto Lechuga Fuentes. Francesc Yera Rufián es va classificar en primer lloc en Scratch Masculí, i Montse Turu Segura, en Scratch Femení.

La quarta prova de la Lligueta 9 Forats es disputarà el proper 19 de juny. Per la classificació final puntuaran els quatre millors resultats del total de sis proves de que consta la lligueta.

El proper diumenge 22 de maig, el Camp de Golf Municipal acollirà el 2on Torneig Mulligan, i el dia 29, el Circuït Nacional 5a Categoria.

Darrera actualització: 20.05.2022 | 11:34