Torna el Hockey Solidari a Matadepera

Dissabte, 8 de juny de 2019 a les 01:20

Ja hi ha confirmada la participació de 700 inscrits

Les instal·lacions del Club Deportiu Terrassa Hockey acolliran aquest dissabte 8 de juny a partir de 2/4 de 10 del matí i fins a les 6 de la tarda aproximadament, una nova edició del Torneig de Hockey Solidari que inclourà diverses novetats la més destacada de les quals serà la incorporació per primer cop del Matadepera 88 Hoquei. Aquest dijous al migdia es van tancar les inscripcions amb més de 700 participants.

Els projectes que s’han escollit aquest any per donar-hi suport han estat “Enganchados” de l’Associació Alba; “Vull fer deures, m’ajudes?” de l’Escola Mare de Déu de Montserrat; el Projecte d’extraescolars per a infants i joves en situació vulnerable de l’Associació Educativa Can Palet; i el Projecte Sociocultural Esportiu Ca n’Anglada del Grup de Colònies Ca n’Anglada.

El primer Torneig de Hockey Solidari es va celebrar l’any 2009 al Club Egara amb l’objectiu de recaptar fons per a projectes socials. Tot i que inicialment es va centrar en l’hoquei, en successives edicions es van anar ampliant el nombre de modalitats esportives, fins assolir la recollida de 400.000 €uros que s’han destinat en una quarantena de projectes.  

A la dreta, el lliurament de diners als projectes de l’any passat.

Darrera actualització: 06.06.2019 | 12:40