Torna l’Athlètic Matadeperenc

Dimarts, 20 de juliol de 2021 a les 06:50

La presentació oficial tindrà lloc aquest dijous.

Prop de trenta anys més tard de la seva creació per part de Delfí Querol, aquest dijous es presenta una nova etapa de l’Athlètic Matadeperenc, un club de futbol familiar i integrador on, segons els seus responsables “intentarem donar l’oportunitat a tots els nens i nenes de Matadepera i voltants al fet que puguin practicar el futbol, tant en la vessant més formativa com en la competitiva”.

La iniciativa sorgeix d’un grup de pares del CF Matadepera, que, descontents amb la seva gestió, han decidit recuperar el nom del club fundat l’any 1993, recuperant-ne els estatuts. Constarà de les categories de Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil, i els partits tindran lloc al Camp Municipal Futbol de Matadepera, compartint instal·lacions amb el CF Matadepera.

Presidit honoríficament per Delfí Querol, com homenatge i lligam a l’etapa que va presidir, comptarà amb Santi Fontseca com a president, Sara Puente (Directora General i vocal), Xavier Hernàndez (secretari), Oriol Garcia (coordinador esportiu i vocal), Alfonso Pérez (tresorer), Arnau Raventós (vicepresident), Míriam de la Rúbia (vicepresidenta), i Maria Ester Ribera, vocal.   

Aquest dijous 22 de juliol a 2/4 de 8 del vespre i a l'escenari exterior del Pavelló Primer d'Octubre, tindrà lloc la seva presentació oficial. El seu telèfon de contacte és el 669 721 071 i el seu correu electrònic, club@athleticmatadeperenc.com.

Darrera actualització: 20.07.2021 | 12:38