Torneig de Mamis del Centenari

Diumenge, 8 d'octubre de 2023 a les 14:10

Va tenir lloc a les instal·lacions del Terrassa.

Les instal·lacions del CD Terrassa Hockey van acollir el passat cap de setmana un Torneig de Mamis amb motiu de la celebració del centenari de la Federació Catalana de Hockey. En ell hi van participar un centenar de mamis d'arreu de Catalunya. Fins a 8 a equips van poder gaudir d'un cap de setmana ple d'activitats lúdiques i esportives, on hi van assistir, entre d’altres, l’alcalde de Matadepera Guillem Montagut i el president de la federació Xavi Adell.

Els equips assistents: l'Atlètic Terrassa, el Catalònia, l'Egara, el Línia 22, el Matadepera 88 Hoquei, el Sant Andreu i els equips amfitrions: el CD Terrassa i l'AD Rimas que van tenir l'oportunitat de fer una pretemporada jugant partits entre ells gràcies a la competició que el CD Terrassa Hockey i la Federació Catalana de Hockey van organitzar conjuntament.

A banda dels partits, l'esdeveniment va comptar amb l'entrega d'un passi de benvinguda per a totes les persones participants, un sopar de gala amb sorteigs de regals, dinars, pícnics i altres activitats complementàries. La cloenda del torneig, que es va celebrar diumenge 1 d'octubre al matí, va anar acompanyada dels parlaments d'autoritats convidades i un bon tercer temps que van amenitzar i permetre que els equips gaudissin al màxim la finalització d'un cap de setmana que va ser acompanyat en tot moment pel bon temps i l'excel·lent bon joc entre totes les jugadores.

A les imatges, diversos moments del torneig (Fotos: CDTH).

Darrera actualització: 06.10.2023 | 09:58

Imatges