Tornen les Converses del mercat de treball

Dimecres, 9 d'octubre de 2019 a les 06:10

En una jornada que tindrà lloc el 28 de novembre

El Consell comarcal del Vallès Occidental, organitza pel proper 28 de novembre la sisena edició del cicle "Converses del mercat de treball". La cita tindrà lloc a Fira Sabadell i permetrà posar en contacte a persones en recerca de feina i empreses.

El Cicle “Converses del Mercat de treball” està format per una jornada principal i diverses actuacions complementàries (mini-jornades, seminaris...) que treballen aspectes relacionats amb el món laboral. Es va iniciar l’any 2013 amb una jornada a Badia del Vallès perquè és (i era en aquell moment també) el municipi amb més atur de la comarca del Vallès Occidental i va continuar en els municipis de Sant Cugat del Vallès (2014),Rubí (2015), Barberà del Vallès (2016), Terrassa (2017) i Viladecavalls (2018). La iniciativa compta amb la col·laboració dels Serveis d’Ocupació dels ajuntaments de la comarca en el marc d’un projecte cofinançat per la Diputació de Barcelona i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

La jornada va destinada a persones en procés de recerca de feina, especialment a l’atur o subocupades, de la comarca del Vallès Occidental; professionals de l’orientació i la inserció laboral; i empreses col·laboradores. I els objectius són facilitar la relació entre les persones en procés de recerca de feina i les empreses; fenerar un entorn de coneixement i debat al voltant de diferents sectors/àmbits  professionals; i treballar i orientar competències davant característiques personals específiques que socialment es construeixen com a dificultats d’accés al mercat de treball.

Per a més informació, podeu clicar a l’enllaç que trobareu a la dreta de la pàgina. 

Darrera actualització: 07.10.2019 | 15:53